Резюме № 410853 от 20 noiembrie 2024
Tehnolog / Bucătar Șef

age 39 лет

Мужчина

address Chișinău

Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе CV".

Обо мне

- Cunoașterea proceselor tehnologice de fabricație a preparatelor culinare;
- Cunoașterea modului de folosire și întreținere al utilajelor și ustensilelor din bucătărie;
- Capacitatea de conducere a unei echipe;
- Capacitatea și responsabilitatea de finalizare a sarcinilor în termenul prestabilit;
- Orientare pe rezultate și inovații în procesul de lucru;
- Excelente abilități de comunicare (negociere, convingere, asertivitate, empatie);
- Atitudine pozitivă față de oaspeți, colegi și subordonați;
- Bune cunoștinte de operare PC (Microsoft Office);Excel;
- Cunoașterea avansată a limbii române și ruse, limba engleză comunicare;
- Dorința de perfecționare continuă.

Analiza datelor
Managementul proiectelor
Adaptabilitate
Lucru în echipa
Comunicare

Больше

Опыт работы

Май 2018 - Настоящее время
6 лет 7 месяцев

Tehnolog Bucătar Șef

Rogob SRL

Кишинев

- Elaborare meniurilor
- Cărți tehnologice
- Standartizarea bucatelor
- Instruirea bucătarilor
- Verificarea și monitorizarea standartelor
- Proiectarea procesului tehnologic
- Alegerea echipamentelor conform standardelor
- Raporturi și dări de seamă
- Colaborarea cu furnizorii ect

Июль 2016 - Октябрь 2018
2 года 4 месяца

Tehnolog Bucătar Șef

Alimer Comerț Salat restaurant

Кишинев

- Elaborarea Meniurilor
- Elaborare Fișă Tehnologică
- Administrare Personal

Март 2012 - Август 2015
3 года 6 месяцев

Tehnolog Șef Bucătar

Motico Sweetflav

Кишинев

Metodele de evidenta a materiei prime si de elaborarea cartelelor tehnologice.

Январь 2010 - Февраль 2012
2 года 2 месяца

Tehnolog Șef Bucătar

Cel Cris (Garden Palace și Rândunica)

Кишинев

Май 2008 - Март 2010
1 год 10 месяцев

Bucătar Șef

Star Kebab

Кишинев

- culoarea, consistenţa şi valoarea nutritivă;
- structura şi compoziţia produselor sau schimbările pe care acestea le suportă în timpul procesării şi al depozitării;
- dezvoltarea a noi metode mai bune de conservare, procesare, împachetare, depozitare şi livrare a produselor, folosind cunoştinţe de chimie, microbiologie şi alte ştiinţe;
- testare a produselor noi pentru aromă, consistenţă, culoare, conţinut nutritiv şi conformitate cu standardele industriei alimentare;
- verificare ingredientele brute pentru stabilitatea de procesare şi produsele finite pentru calitate, siguranţă şi valoare nutritivă;
- comsultația cu inginerii, operatorii, experţii în arome şi specialiştii de ambalare şi marketing pentru a rezolva problemele din cursul procesării;
- dezvoltarea standardelor ale produselor şi specificaţii de producţie, reguli sanitare şi de siguranţă şi specificaţii de reciclare a deşeurilor;
- evaluare procesarea produselor şi operaţiunile de înmagazinare ş la dezvoltarea programelor de asigurare a calităţii pentru astfel de operaţiuni;
- prezentam produsele clienţilor.

Языки

Румынский Свободно владею

Русский Базовый

Турецкий Средний

Английский Разговорный

Желаемая отрасль

HoReCa / Пищевая промышленность

Образование: Среднее-специальное

Год окончания: 2003

Bucatar Categoria 5

Специальность: Tehnolog

Курсы, тренинги

Год окончания: 2015

Curs de Calificare și stagiere

Организатор: Mec3 Italia

Пожелания к работе

График работы

Full-time

Чтобы открыть контактную информацию соискателя, нужно зарегистрироваться и оплатить услугу "Доступ к базе CV".